Kosta Sahov 13 - Centar + 389 76/ 233 - 783 loreta@beyondhr.com
Founder & CEO

Лорета Тодоровска.

 

Лично ориентирана личност со четиригодишно искуство во НВО, работеше со повеќе од 10 меѓународни лица тимови. Биле дел од Извршниот одбор во најголемата светска младинска организација AIESEC. Организира четири проекти за СДГ (ОН) со меѓународни волонтери.

Од 2017 до 2020 година бев дел од Орбико Македонија како работа со с everything што е поврзано со човечки ресурси. Од ноември 2020 година до април 2021 година бев дел од најголемата балканска малопродажба – Fashion Group како асистент за човечки ресурси. И од мај 2021 година, јас сум дел од NETWORKER- Мојот омилен „проект“ досега- стартап што постои за да се изгради следната генерација компании што го менуваат светот, собирајќи исклучителни основачи, големи идеи и инвестициски капитал.

Млад, но искусен професионалец со демонстрирана историја на работа и во индустријата за граѓанско -социјална организација и во корпоративниот сектор. Вешти во аналитички вештини, дигитален и традиционален маркетинг, човечки ресурси, менаџмент на настани, обука и вмрежување, со образовно искуство во сметководство и ревизија на Економскиот факултет во Скопје.