Kosta Sahov 13 - Centar + 389 76/ 233 - 783 loreta@beyondhr.com
Графички дизајнер

Софија Христова.

 
Се сметам себеси за претприемач со креативен дух, љубов кон маркетинг и пасија кон дизајн. Поседувам диплома Економист и Бизнис Администрација со специјализација во Менаџмент, Магистер по Маркетинг, Рекламирање и Односи со Јавност, и кандидат за Магистер по Психологија.
 
Работејќи за Христови Инженеринг како маркетинг консултант и графички дизајнер, продолжив како сопственик на Христови Инженеринг и Консалтинг. Моментално сум горд сопственик на точка.студио,каде што секојдневно продолжувам да ја градам мојата професионална мрежа, да го збогатувам моето знаење и вештини  додека работам како Маркетинг експерт  за традизионален и маркетинг на социјални мрежи, како и UI/UX дизајнер и графички дизајнер.
 
Имам дополнително образование преку академии за 3д дизајн, Adobe и Project Management.